Haz

SİVAS/MERKEZ-Votorantim Sivas Çimento Ortaokulu ve Gazi Paşa ortaokullarında alanlarımızın tanıtımı yapıldı. Emeği geçen Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

5-11 Haziran Dünya çevre günü Farkındalık eğitimi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Haz

Okulumuzda bütün sınıflarda Vergi Bilinci video gösterimi ve Farkındalık eğitimi verildi.

Haz

11.Sınıf Öğrencilerine Okulumuz toplantı salonunda İşletmelerde Beceri Eğitimi Toplantısı yapıldı.Okulumuz Müdür yardımcısı Mehmet ARSLANHAN ve Bölüm Öğretmenleri İşletmelerde Beceri Eğitimi Hakkında bilgiller verdiler.

Haz

Okulumuzda düzenlenen Sınıflar arası Voleybol, halı saha ve bireysel masa tenisi müsabakaları düzenlenmiştir.

Voleybol ve Halı Saha müsabakalarında 11-D sınıfı birinci olmuştur.

Masa Tenisi kadınlarda; 1. Ayşe Nisa Şeker, 2. Zeynep Nisa Özen, 3. Ebrar Kantar, Erkeklerde ise 1. Ahmet Aydın, 2. Furkan Koymat, 3. Buğrahan Karakaya olmuştur.

Müsabakalara katılan tüm sınıf ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bizde Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim EROL beye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Hedef projesi Kapsamında 10-B sınıfı Öğrencileri Sinemaya götürülerek ödüllendirildi. Katkılarından dolayı Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Hedef Projesi Kapsamında Okulumuz tarafından üst üste 3 defa en temiz ve en şık sınıf seçilen 10-B Sınıfı Öğrencileri ile Müze ziyaretleri yapıldı. Edebiyat Öğretmeni M. Ercan İLTER hocamıza ve Öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.