Kas

10-B sınıfı Öğrencileri ve Okulumuz Radyo tv Öğretmeni Emine AYDOĞAN hocamız ile 'ÖĞRETMEN' konulu sinema etkinliğine katılım sağlanmıştır.

Kas

Okulumuzda 23 Kasım 2023  perşembe günü Filistine Destek amaçlı Kermesimize davetlisiniz.

Kas

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı 05.11.2023 tarihinde toplantı salonunda yapıldı.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları ve etkinliği yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetin 100.Yılı kapsamında şehit Üsteğmen Cemalettin yılmaz kabri başında dualarla anıldı.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında 9-A sınıfından Mehmet Emin TAŞ isimli öğrencimiz Kompozisyon yarışmasına katıldı.

Eyl

Sivas Merkez Necip Fazıl Kısakürek MTAL de  Mevlid-i Nebi programına Okulumuz Öğretmeni Ramazan ŞAHİN ve 11-B sınıfı Öğrencileri katıldı.