Ock

11-D Sınıfı  üst üste 3 hafta Okulumuzun en şık sınıfı seçildi. Okul idaresi tarafından Okul kantininde yemekle ödüllendirilmiştir.

Ara

23 Aralık 2023 tarihinde Cinenora sinemasında Okulumuz Öğrencilerine Şehit Aybüke Öğretmenin Filmi seyrettirildi.

Ara

16-17.12.2023 tarihinde ilimizde düzenlenen okullar arası tekvando şampiyonasında kendi kilolarında şampiyon olarak liseler arası Türkiye şampiyonasında okulumuzu temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Ara

Çevreme duyarlıyım. Değerlerime sahip çıkıyorum.(Çedes)Yardımseverlik ve Merhamet Konulu etkinlik düzenlendi.

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Coşkun Sakarya ve Okulumuz Öğrencilerine Başarılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

10 Aralık Dünya insan hakları günü münasebetiyle okul içi yapılan yarışmalarda dereceye giren Öğrenciler Okul müdürü İrfan AYTEKİN tarafından ödüllendirildi.