May

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Fuar alanı etkinliğine Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri katılmıştır.

May

Okulumuz Bahçesinde Hedef projesi Kapsamında Fidan Dikimi gerçekleştirildi. Katkılarından dolayı Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs ATATÜRK' Ü ANMA Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları ve töreni okulumuzda gerçekleştirildi. Katkılarından dolayı Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

karma fotoğraf sergisi:

Okulumuz Gazetecilik alanı öğrencilerinin yıl boyunca çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan “Karma Fotoğraf Sergisi” görenlerin beğenisini topladı.

2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılı içerisinde okulumuz öğrencilerinin derste ve ders dışı etkinlerde çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, 9-12  Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti.

Manzara, hayvan ve gerçek yaşamdan karelerin yoğun olduğu sergide, toplam 45 fotoğraf sergilendi.

Üç gün süren fotoğraf sergisinde yer alan fotoğraflar öğretmenler tarafından oluşturulan komisyonca değerlendirildi. İlk dörde giren fotoğraflar şu şekilde sonuçlandı:

1. Sancar Alp FIRAT

2. Dilanur ÇUBUK

3. Serra Yağmur DÜZGÜN

4. Havvanur GÜLPINAR

Okulumuzda 11-12 Mayıs 2023 tarihinde 08.00 ile 10.00 saatleri arasında Gazetecilik Alanının düzenlemiş olduğu Karma Fotoğraf sergisine katılan Tüm Öğretmen, veli ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri :

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesindeki uygulamalı eğitime katıldı...

Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesinde uygulamalı ders aldı. Dr. Öğr. Üyesi Özgür İpek'in önderliğinde uygulama eğitimine başlandı. Eğitimde sinemanın tarihsel gelişimi, Ülkemizdeki sinema faaliyetleri, Türkiye’de Uluslararası düzeyde ödül alan sinema filmleri hakkında düşüncelerini bizlerle paylaştı. Daha sonra Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Selim Kobaza’nın katılımı ile devam eden atölye   eğitiminde fotoğraf makinesinin bölümleri ve fotoğraf çekimindeki kurallardan bahsedildi. İlerleyen süreçte Oğuz Selim Kobaza tarafından  fotoğraf stüdyosunda uygulamalı olarak fotoğraf çekimi yapıldı. Özgür İpek ve Oğuz Selim Kobaza’nın yaptığı sunumlar öğrencilere yeni tecrübeler ve bilgiler kazandırdı.

Öğrencilerimiz, atölyelerden büyük bir mutluluk içinde ayrıldı. Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerimizden Nurgül Kartal ise bu atölye çalışmalarının önümüzdeki zamanlarda da devam edeceğinin altını çizdi. Öğrencilerin atölyelerden ziyadesiyle faydalandıklarını söyleyen Kartal, aynı zamanda bu çalışmaların  öğrencilerin mesleki gelişimleri açısından büyük bir avantaj olduğunu vurguladı.

May

Okulumuzda 11-12 Mayıs 2023 tarihinde 08.00 ile 10.00 saatleri arasında Gazetecilik Alanının düzenlemiş olduğu Karma Fotoğraf sergisine Tüm Öğretmen, veli ve Öğrencilerimizi bekliyoruz.

May

Okulumuzda Bilişim ve Bağımlılık Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.Okul Rehberlik panosunda resimler sergilendi.Sınıflarda etkinlikle ilgili video gösterimi yapıldı.Etkinliğin Hazırlanmasında emeği geçen Yusuf ŞAHİN ve Ramazan ŞAHİN hocamıza teşekkür ediiyoruz.

May

Hedef Projesi kapsamında okulumuz bahçesinde Okul personeli ve Öğrenciler tarafından Fidan Dikim Etkinliği yapıldı.Katkılarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda 3 Aralık  Dünya engelliler günü etkinliği yapldı.

Bütün sınıflarda etkinlikle ilgili videolar izlettirildi.

Bu günde Toplum olarak engelleri hep birlikte aşalım.

"Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz."

"Sevgi varsa, engel yoktur! Engelliler Günü Kutlu Olsun."

"Engeller engelliler için engel değil, engelliler için en büyük engel biziz."

Haz

Okulumuzda 07 Haziran 2022 salı günü bütün sınıflarda 15 temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü kutlamaları çerçevesinde video gösterimleri yapıldı. Emeği geçen Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.