May

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Öğretmen Akademileri Projesi" kapsamında Sivas'ta düzenlenen eğitim programları devam ediyor. "Müzik Akademisi" eğitimleri ile başlayan programa, "Edebiyat Akademisi" eğitimleri de dâhil edildi. Bu kapsamda düzenlenen ilk eğitim programının konuğu ise Eğitimci-Yazar Hayati İnanç oldu. Atatürk ve Kongre Müzesinde gerçekleştirilen programa Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Aziz Erdoğan, birim amirlerimiz ve "Edebiyat Akademisi"ne başvuran öğretmenler katıldı.

Eğitimci-Yazar Hayati İnanç, "Edebiyat Üzerine Hasbihal" teması ile gerçekleştirilen programda Türk Şiiri ile ilgili önemli paylaşımlarda bulundu. İnanç, geçmişten bugüne edebiyatımızda yer edinen şairlerin kaleme almış olduğu eserler üzerinden örneklendirmelerde bulunarak mirasımız olan edebiyatın ve şiirlerin yeni nesillere aktarılması konusunda önemli noktalara değindi.

Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, programın sonunda  "Edebiyat Akademisi"ne katılım sağlayarak önemli paylaşımlarda bulunan Eğitimci-Yazar Hayati İnanç'a teşekkür etti.

May

ÇEDES Kapsamında Okulumuz Konferans Salonunda Öğrencilerimize Vermiş Olduğumuz Değerler Eğitimi Seminerimiz.

May

Okulumuz Öğrencileriyle Paşa fabrikasında yapılan Hıdırellez Şenliklerine katıldık.

Nis

11-B sınıfı 3 kez üst üste en temiz sınıf seçildiğinden okul idaresi tarafından yemekle ödüllendirildi.

Nis