T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İrfan AYTEKİN - Okul Müdürü

1967 yılında Sivas’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas’ta tamamladı. 1988 yılında Kamuda göreve başladı. 1991 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitimi Enstitüsünde yükseköğrenimine başladı. 1995 yılında mezun oldu. Daha sonra İnönü Üniversitesi Malatya Sağlık Yüksek Okulu Lisans tamamlama programını başarı ile tamamlamıştır. Aynı yıl Suşehri Sağlık Meslek Lisesine meslek dersleri öğretmeni olarak atandı. Aynı yıl Sivas Merkez Atatürk Sağlık Meslek Lisesine meslek dersleri öğretmeni olarak atandı.  Uzun süre müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde yürütülen “METEK” projesi kapsamında 2012-2014 yılları arasında “Eş Uzman” olarak görev yaptı. 2014 yılında Merkez Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcılığına, daha sonra müdürlüğüne atandı. 2020 yılı kasım ayına kadar Sivas Öğretmenevi müdürlüğü görevini yürüttü. 2020 yılı kasım ayında Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz MTAL Müdürlüğüne atandı. Halen okuldaki görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.